HABERLER
Başkan Özlü: Hep Birlikte Turuncudan Maviye Dönelim
Orjinal Resim
3.03.2021 12:19:25

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Koronavirüs Salgını dolayısıyla uygulanan kısıtlamalar nedeniyle müşterilerinden uzak kalan esnafın yanında olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni “Kontrollü Normalleşme” sürecine göre Kovid-19 Risk Değerlendirme Haritası’nda yüksek riskli kentler içinde kalan Kocaeli’de yeni normalleşme sürecine geçildi. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de yeni sürece göre işletmelerini düzenleyerek yüzde 50 kapasiteyle müşterilerini ağırlayacak olan Başiskele esnafını ziyaret etti. Pandemi sürecinde de sık sık her fırsatta esnaf hemşehrilerini yalnız bırakmayarak sürekli iletişimde olan Başkan Özlü, yeni süreç ile birlikte uzun bir aradan sonra müşterilerine kavuşan esnafı yalnız bırakmadı.

Başiskele’de iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan M.Yasin Özlü, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

“YENİ KONTROLLÜ NORMALLEŞME SÜRECİ ESNAFIMIZI MEMNUN ETTİ”

Başkan M. Yasin Özlü yaptığı esnaf ziyaretinde yeni “Kontrollü Normalleşme” süreci ile ilgili cazibesi her geçen gün artan Başiskele’de esnafın kente büyük değer kattığını ifade eden Özlü, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararları esnafımızı memnun etti. Yeni kararlar esnafımıza nefes aldıracak. Ancak Kovid-19 Risk Değerlendirme Haritası’nda turuncu olan ilimizi maviye geçirmek bizim elimizde. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, lütfen temizlik, maske ve mesafe kuralına uyalım ve kısa sürede kentimizi maviye döndürelim. Bu bizim elimizde, biz bunu yapabiliriz. Hep birlikte bunu başarabiliriz. Yeni sürecin bütün esnafımıza hayırlı, bereketli bol kazançlı günler getirmesini dilerim." dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım