HABERLER
Daha Yeşil Başiskele İçin Doğal İşlere Devam 
Orjinal Resim
16.04.2021 12:19:22

Başiskele Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle daha yeşil ve yaşanabilir Başiskele için park ve yeşil alanlarda temizlik, bakım ve budama çalışmalarını tüm titizlikle sürdürüyor.

Koronavirüs ile mücadeleye ara vermeden devam eden Başiskele Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte bir yandan da park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, onarım, mıntıka temizliği, çim biçme ve ağaç budama gibi çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  ilçe genelinde doğaya saygılı insan odaklı hizmetlerle yeşil alanların korunması ve bakımı konusunda parklarda bakım ve revize çalışmaları gerçekleştiriyor. Yol kenarlarında yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen ağaçların budanması, yeşil alanlarda çim biçme ve yabani ot temizleme gibi çalışmaları yapan belediye ekipleri, periyodik olarak mıntıka temizliklerini de tüm titizliğiyle yaparak kentte doğal ve estetik işlere imza atmaya devam ediyorlar.

BUDANAN VE KESİLEN AĞAÇLAR YAKACAK ODUN YARDIMI OLUYOR

Ekipler ayrıca, ağaç budama yanında kent genelinde çeşitli nedenlerden dolayı kuruyan ağaçları da keserek yerlerine yeni fidanlar dikiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yıl boyunca ilçe genelinde ağaçların yere sarkan, kuruyan, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen dalların budanması ve kuruyan ağaçların kesilmesiyle elde edilen odunlar belediyenin depolarında muhafaza edilirken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen yardıma muhtaç hanelere yakacak odun yardımı olarak dağıtılıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım