Çim Biçme ve Temizleme Çalışmaları Sürüyor
4.05.2021 15:50:53

Başiskele Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, park ve yeşil alanlarda çim biçme, temizlik ve bakım çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 'Tam Kapanma' sürecinde çalışmalara hız veren Başiskele Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin büyük bir ölçüde azaldığı ilçede bahar ve bayram temizliği yapıyor. Daha temiz ve yeşil Başiskele için belediye ekipleri, park, bahçeler ve yeşil alanlarda bahar aylarında yağışlar dolayısıyla çok fazla uzayan çimleri büyük bir titizlikle biçerken, yol kenarları ve orta refüjlerdeki yabani ot ve bitkileri tırpanla temizlediler.

Tam kapanma sonrası yaz aylarında görülebilecek güzel ve sağlıklı günler için vatandaşlara hizmetlerini aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi ekipleri, kent genelinde doğaya saygılı olarak yaptığı çim biçme, yabani ot temizliği ve peyzaj çalışmalarıyla da vatandaşlardan büyük bir takdir topluyor.

yabaniotbicme1_04052021155052-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
yabaniotbicme3_04052021155052-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim