HABERLER
Ödüllü Fotoğraf Yarışması´na Son Katılım 30 Kasım
Orjinal Resim
4.06.2021 14:54:24

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Mavi Yeşil 4 Mevsim Başiskele” konulu 6. Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması’na amatör ve profesyonel fotoğrafçılar yoğun ilgi gösteriyor.

Koronavirüs salgını dolayısıyla son başvuru süresi 30 Kasım 2021 Salı gününe kadar uzatılan Başiskele Belediyesi’nin 7 Bin TL Ödüllü Fotoğraf Yarışması’na katılım gün geçtikçe artıyor. Mavi Yeşil Başiskele’nin eşsiz doğal güzelliklerini, kent yaşamını ve tarihi dokusunu kendi bakış açılarından objektiflerine yansıtan fotoğraf tutkunları ilçeyi en güzel şekilde tanıtacak fotoğrafı çekmek için yarışıyor.

“Mavi Yeşil Başiskele”nin tanıtımına büyük katkı sunacak olan Başiskele Belediyesi 6. Geleneksel Fotoğraf Yarışması’na başvurular 30 Kasım 2021 Salı günü son bulacak.

FOTOĞRAFLAR ONLİNE YÜKLENEBİLİYOR

Yarışmaya katılan fotoğrafçılar, eserlerini internet üzerinden http://fotograf.basiskele.bel.tr adresine girerek online olarak yükleyebiliyor. Yarışma, online (çevrimiçi) fotoğraf sistemine göre yapılacağından, alternatif hiçbir gönderi (e-posta, kargo, elden teslim vb) kabul edilmeyecek.

BİRİNCİYE 7 BİN TL ÖDÜL

Jüri üyeliğinde duayen fotoğraf sanatçılarının da yer alacağı yarışmada; birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL verilecek.

Ayrıca yarışma sonucunda sergileme için seçilen her bir eser için 200 TL ödül verilecek. Sergiye seçilecek olan 50 eser için toplamda 10.000 TL dağıtılacak.

Ödül töreni ve sergi tarihi Koronavirüs salgınının gidişatına göre Başiskele Belediyesi tarafından programlanıp kamuoyuna duyurulacak.

SONUÇLAR 10 ARALIK 2021’DE AÇIKLANACAK

Yarışmanın değerlendirme toplantısı profesyonel fotoğrafçılar oluşan jüri tarafından 2 Aralık 2021 yapılacak ve sonuçlar 10 Aralık 2021’de açıklanacak.

YARIŞMA KATILIM KOŞULLARI BELEDİYENİN WEB SİTESİNDE

Fotoğraf yarışmasına katılım şartları detaylı olarak https://fotograf.basiskele.bel.tr/yarisma-hakkinda linkinden öğrenilebiliyor. Yarışmada; her bir katılımcı Başiskele ilçe sınırları içinde 2020 ve 2021 yılında çekilmiş birbirinden farklı en fazla 5 (beş) adet renkli fotoğrafla yarışmaya katılabiliyor. Daha önce yapılan bir yarışmada ödül, sergileme (derece, başarı, mansiyon, özel ödül) almış fotoğraflar kabul edilmeyecek.

YOĞUN BİR KATILIM BEKLENİYOR

“Mavi Bir Elmas, Yeşil Bir Zümrüt Başiskele”nin gelişen ve değişen yönlerini, insanların yaşamlarını, eşsiz doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel dokusuyla birlikte sanatsal bir bakış açısıyla yansıtılacağı yarışmaya, çok sayıda amatör ve profesyonel fotoğrafçının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım