HABERLER
Başkan Özlü Dünya Evine Giren Çiftleri Yalnız Bırakmıyor
Orjinal Resim
8.06.2021 10:12:13

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 1 Haziran’dan itibaren başlayan “Kademeli Normalleşme” sonrası düğün ve nikâh cemiyetlerine katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak olmaya kaldığı yerden devam ediyor.

1 Haziran’dan itibaren başlayan “Kademeli Normalleşme” süreciyle birlikte İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği "Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge sonrası nikâh ve düğün törenleri Türkiye genelinde olduğu gibi Başiskele’de yoğun bir şekilde başladı.

Belediyecilik işlerini büyük bir titizlikle yoğun tempoda sürdüren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrileriyle iç içe olmaya, vatandaşların en mutlu günlerinde yanında olmaya büyük özen gösteriyor.

“Kademeli Normalleşme” süreciyle birlikte Başiskele’de yoğun bir şekilde başlayan düğün ve nikâh cemiyetlerine katılan Başkan Özlü, bir hafta içinde 11 cemiyete katılarak genç çiftlerin ve ailelerinin en mutlu günlerine şahitlik etti. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen düğün ve nikah cemiyetlerinde Başkan M. Yasin Özlü, Tuğçe– Ali, Elifnur – Mesut, Melike – Samet, Merve - Ahmet, Didem - Mehmet, Sevgi-Yasin, Sevinç – İbrahimcan, Rabia – Burak, Feyza-Emirhan, Fatma Nur - Halil ve Merve – Ercan çiftlerinin en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı, sevinçlerine ortak oldu.

Genç çiftlerin düğün ve nikâh cemiyetlerine katılarak davetleri karşılıksız bırakmayan Başkan Özlü, dünya evine giren çiftlere iki cihan aile saadeti dileyerek, çiçeği burnunda çiftlere Ay yıldızlı Türk Bayrağımızı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Ailem kitabını ve nikâhta imza attıkları kalemi hediye etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım