HABERLER
Başkan Özlü Hemşehrileriyle Hasret Gidermeyi Sürdürüyor
Orjinal Resim
11.06.2021 12:05:46

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla bir süredir görüşemediği Başiskeleli hemşehrileriyle hasret gidermeye devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle 1 Haziran’dan itibaren uygulanmaya başlanan “Kademeli Normalleşme” sonrası Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli komşularıyla her fırsatta bir araya gelerek hasret gideriyor. İlçenin her mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Özlü, vatandaşlarla da hasbihal ederek istek, talep ve önerilerini dinledi. Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını dolayısıyla ülkemizin de zorlu bir süreçten geçtiği zamanlarda Başiskeleli hemşehrilerinin her zaman yanında olan ve onlara her türlü desteği sağlayan Başkan M. Yasin Özlü, “Kademeli Normalleşme”  döneminde de komşularını yalnız bırakmıyor. Mahalle ziyaretlerinde hem esnafı gezen hem de kıraathanelerde hemşehrileriyle karşılıklı çay içerek sıcak ve samimi ortamda hasbihal etti. Sokak ve caddelerde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, herkesin istek, talep ve görüşlerini büyük bir dikkatle dinledi.

Başiskeleli vatandaşlar da Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün ilçeye yapmış olduğu hizmetlerinden, samimiyetinden, tevazusundan ve gayretinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür ettiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım