HABERLER
Karadenizliler Mahallesi´ne Modern Spor Alanı
Orjinal Resim
28.06.2021 14:20:55

Başiskele’de spor kültürü oluşturmak, sağlıklı ve zinde bir gençlik için yatırım ve hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediyesi, kente yeni ve modern spor alanları oluşturmaya devam ediyor.

Başiskele'de 2021 yılını "Gençlik Yılı" ilan eden ve Genc-i Âlâ Gençlik Hareketi’ni ilçede başlatan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlarıyla Kocaeli’de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başkan Özlü önderliğinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, vatandaşların talepleri ve mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda geçen aylarda Karadenizliler Mahallesi Ermiş Sokak’ta projelendirilen futbol ve basketbol sahasındaki çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.  

450 METREKARE FUTBOL, 200 METREKARE BASKETBOL SAHASI

Geleceğin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve güvenle spor yaparak sağlıklı ve huzurlu birer birey olmaları, kentte spor kültürünün oluşması adına yapılan spor alanı yaklaşık 2000 metrekarelik alana inşa ediliyor. Alanın bahçe duvar çalışmasını tamamlayan ekipler, 450 metrekarelik futbol sahasını ve 200 metrekarelik basketbol sahasının demir direkleri dikilirken zemin çalışmalarına başladılar.

Yeşil alanlar ve dinlenme alanlarının da yer alacağı proje tamamlandığında bölge sakinlerinin hem güvenle spor yapabileceği hem de dinlenebileceği cazibe merkezi olacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım