Beyoğlu ve Kirazlıbahçe Caddeleri Asfaltlandı
28.07.2021 09:39:45

Başiskele’nin Yeniköy Merkez Mahallesi Beyoğlu ve Kirazlıbahçe Caddeleri son kat aşınma asfaltı serimi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyoğlu ve Kirazlıbahçe Caddeleri’nin üst yapısı yenilendi. Ardından her iki caddede de yağmur suyu hattı imalatı, kaldırım ve asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Yeniköy Merkez Mahallesi Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddelerini birbirine bağlayan kullanım ömrünü tamamlayarak yıkılan Değirmendere Köprüsü yerine dört şeritli yeni köprü yapan Büyükşehir Belediyesi, 1000 metre uzunluğundaki Beyoğlu Caddesi’nde son kat aşınma asfaltı serimini de yaparak caddeyi konforlu ve güvenli ulaşım için uygun hale getirdi. 3 bin ton asfalt serimi yapılan caddenin tretuvar kaldırım imalatı da yapılarak cadde yenilendi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de ilçeye büyük ve değerli yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür ederek Kocaeli genelinde yaptığı tüm hizmetler dolayısıyla kolaylıklar diledi.