Karadenizliler Mahallesi’nde İki Sokağa Daha Sıcak Asfalt
30.07.2021 17:04:56

Başiskele genelinde yol yenileme çalışmalarına son sürat devam eden Başiskele Belediyesi, Karadenizliler Mahallesi’nde iki sokağı daha asfaltlıyor.

Kent genelinde yol, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren ve kalıcı çözüm üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadenizliler Mahallesi Halil Sokak ve İlim Sokak’ı yeniliyor. Barbaros Caddesi ile Ordulu Caddesi arasında bağlantı sağlayan yaklaşık 310 metrelik Halil Sokak ile 260 metrelik İlim Sokak sıcak asfalt ile kaplanıyor. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölge sakinleri için ulaşım daha konforlu ve güvenli olacak. Asfalt öncesi alt yapı çalışmaları da yapılan yollarda olası tozlanma ve su birikintilerinin de önüne geçilmiş olacak.