Yasin Özlü Dur Durak Bilmiyor
10.08.2021 16:50:31

Basiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ortak yönetim anlayışıyla Başiskele’yi karış karış gezerek vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

BİRİNCİ AĞIZDAN

Göreve geldiği günden bu yana sık sık ilçeyi gezen ve vatandaşların fikirlerini dinleyen Başkan Özlü katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta mahalleleri dolaşan ve hemşehrileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Özlü mahallelinin sorunlarını birinci ağızdan yerinde dinleyerek hızlıca çözüme ulaştırıyor.

ORTAK ÇÖZÜM, ORTAK YÖNETİM

Bu kapsamda bugün Yeniköy Merkez Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü mahalle sakinleri ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. ‘Ortak çözüm, ortak yönetim’ anlayışıyla Başiskele’nin gelişimini Başiskelelilerle gerçekleştirmenin mümkün olduğunu ifade eden Başkan Özlü, ilçede devam etmekte olan çalışmaları da yakından takip ederek sahada incelemelerde bulunmayı sürdürüyor.