Başkan Özlü, Öğrenci Kardeşlerinin Heyecanına Ortak Oldu
6.09.2021 17:23:35

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrenci kardeşlerini yalnız bırakmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte yaklaşık bir buçuk yıllık aranın ardından ülke genelinde tam zamanlı yüz yüze eğitim başlarken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, öğrenci kardeşlerinin okulun ilk günü heyecanına ortak oldu.

Başiskele’de 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Programı Başiskele Kaymakamı İsmail Gültekin, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Yeniköy Denizdibi İlkokulu’nda gerçekleşti.

İlçede eğitime ve geleceğin mimarı çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başkan M. Yasin Özlü, okulun ilk gününde minik kardeşlerini yalnız bırakmayarak onların ilk gün heyecanına ortak oldu. Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya’nın eşliğinde sınıfları gezen Başkan Özlü, ders kitaplarını öğrencilere kendi elleriyle teslim etti. Öğrenci ve öğretmenlere başarılar ve sağlıklı bir eğitim yılı dileyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öğrenci kardeşleriyle hasbihal etti.

EgitimYiliAcilis1_06092021172334-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
EgitimYiliAcilis2_06092021172334-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim