HABERLER
Başiskele Belediyesi´nden Stajyerlere Hizmet İçi Eğitim
Orjinal Resim
22.09.2021 12:15:19

Başiskele Belediyesi tarafından, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen eğitim, Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Kurumda staj yapan 17 lise son sınıf öğrencisinin katılım gösterdiği eğitime Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir de katıldı.

KANDEMİR: “SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ”

Eğitim öncesi stajyerlere kısa bir konuşma gerçekleştiren Kadir Kandemir, staj eğitiminin öğrencilerin ileriki hayatlarında önemli bir tecrübe ve geleceklerine yön vermesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin de önemine değinen Kandemir, “Hayatımızın her alanında olduğu gibi iş hayatımızda da her türlü olası kazalar yaşanabiliyor malesef. Bu eğitimlerle can ve mal kaybına neden olan bu kazaların önlenmesi mümkün. O yüzden bu hizmet içi eğitimleri düzenliyor ve size destek sağlıyoruz. Sizler bizim için değerlisiniz. Başkanımız M. Yasin Özlü her zaman gençlere ve geleceğe çok önem verir bu şiarda da 'Gelecek gençlerin ellerinde yükselecek.' düsturuyla yönetim anlayışını sürdürür. Başiskele’ye ve halkına hizmet yarışında bayrağı bizler de sizlere devredeceğiz. Hepinize eğitim ve staj hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.    

SUNUM EŞLİĞİNDE EĞİTİM

Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir’in konuşmasının ardından stajyer öğrencilere verilen eğitim devam etti. Lego Sağlık OSGB uzman ekiplerince verilen eğitimlerde iş kazalarının nedenleri, kazaları önleme ve korunma yolları hakkında öğrencilere sunum yapıldı. Stajyerler, eğitim öncesi ve sonrası iş sağlığı ve güvenliği konusunda çoktan seçmeli sınava tabi tutuldular.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım