HABERLER
Başkan Özlü Hemşehrilerinin Sevinçlerine Ortak Oluyor
Orjinal Resim
18.10.2021 12:52:09

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşerilerinin en mutlu günlerinde yanlarında olarak dünya evine giren çiftlerin sevinç ve heyecanlarına ortak olmaya devam ediyor.

Başiskele’de belediyecilik işlerini büyük bir titizlikle yoğun tempoda sürdüren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrileriyle iç içe, komşularının en mutlu günlerinde yanında olmaya büyük özen gösteriyor.

HAFTA SONU 5 CEMİYETE KATILDI

Başkan Özlü, bu hafta sonu 5 cemiyete birden katılarak genç çiftlerin ve ailelerinin en mutlu günlerine şahitlik etti. Bazı çiftlerin nikahlarını kendisi kıyan Başkan Özlü, Zeynep-Aykut, Zübeyde-Yasin, Nursena-Nazim, Buse-Mehmet ve Tuğçe-Semih çiftlerinin en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı ve sevinçlerine ortak oldu.

ÇİFTLERE ANLAMLI HEDİYELER

Genç çiftlerin düğün ve nikâh cemiyetlerine katılarak davetleri karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, dünya evine giren çiftlere iki cihan aile saadeti dileyerek, kendilerine Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan Ailem kitabını ve nikâhlarında imza attıkları kalemi hediye etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım