Başiskele´de Hayat Boyu Öğrenme Kursları Sürüyor
21.10.2021 14:41:40

Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla vatandaşların yaşam boyu eğitimine destek vermeye devam ediyor.

İlçede ikamet eden vatandaşların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, boş vakitlerini nitelikli bir şekilde değerlendirmek, meslek sahibi yapmak ve halkın komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla Başiskele Belediyesi tarafından açılan kurslara, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Başiskele Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle usta eğiticiler rehberliğinde verilen kurslar, Başiskele’nin dört bir köşesinde yer alan semt konaklarında sürüyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda dikiş nakış’tan takı tasarımına, mefruşattan keçe yapımına, iğne oyasından Kur’an-ı Kerim kurslarına kadar birçok eğitim başladı.