Başiskele’de Sonbahar Temizliği
25.10.2021 17:42:58

Başiskele Belediyesi, günlük rutin hizmetlerinin yanı sıra kent genelinde sonbahar temizliğini sürdürüyor.

Başiskele’nin 37 mahallesinde köşe bucak sonbahar temizliği yapan belediye ekipleri, mesire alanlarından park ve bahçelere, yol kenarlarından mezarlıklara kadar ayak basmadık yer bırakmıyor.

DÖKÜLEN YAPRAKLAR TEMİZLENİYOR

Yoğun tempoda çalışan ekipler, sonbahar aylarında ağaçlardan dökülen yaprakların yanı sıra, park ve bahçelerin mıntıka temizliğini yapıyor, sokak ve caddelerde yol kenarlarındaki çöpleri temizleyerek yağmur suyu mazgallarının tıkanmasını önlüyor.

ÇÖP TAKSİ İLE SÜRATLİ TEMİZLİK

Başiskele’de güzel ve etkileyici manzaraların oluşmasını sağlayan sonbaharın olumsuz etkileri de Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından bertaraf ediliyor. Dökülen ağaç yaprakların mobil ekiplerce ve yol süpürge araçlarıyla temizlendiği ilçede vatandaşların bağ ve bahçe atıkları da ivedilikle toplanıyor. Moloz, bağ ve bahçe atıklarını hızlı ve süratli bir şekilde sürdüren çöp taksi araçları da ilçenin temizliğinde her mevsimde olduğu gibi sonbaharda da büyük katkı sunmaya devam etti.