HABERLER
Başiskeleli Çocukların Tiyatro Keyfi
Orjinal Resim
23.11.2021 14:50:04

Başiskele Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında geleceğin hazinesi çocuklara yönelik tiyatro gösterilerine devam ediyor.

Başiskele’de çocukların fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, “Pamuk ile Kömür” adlı müzikal çocuk tiyatro oyununu miniklerle buluşturarak eğlenceli ve keyifli vakitle geçirmesini sağladılar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi etkinlik takvimi programı kapsamında, Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda 22 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen tiyatro oyununu Başiskeleli çocuklar ve velileri ücretsiz olarak izlediler.

ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ

Eğlenceli anların yaşandığı oyunda, minikler adeta gülmeye doydu. Müzik eşliğinde dans da eden minik tiyatroseverler, sahneye de çıkarak tiyatrocu abilerinin sorularını cevaplandırdılar. Unutulmaz güzel anılar biriktiren çocuklar ve velileri etkinlik için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine teşekkür ettiler.

HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI

Yoğun katılımın olduğu müzikli tiyatro oyununda sokak hayvanlarına kötü davranan ve onları sirkinde çalıştırarak zulmeden adamın başına gelen komik olaylar anlatıldı. Farklı farklı hayvanların hikâyesini gören minikler, sokak hayvanlarına sevgiyle yanaşmayı eğlenerek öğrendiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım