HABERLER
Sahne Sanatları Topluluğu Kursları´na Kayıtlar Başladı
Orjinal Resim
23.11.2021 17:09:30

Kocaeli’nin en genç Belediye Başkanı M. Yasin Özlü önderliğinde Başiskele’de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile gençlere yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Başiskele Belediyesi, Sahne Sanatları Topluluğu’nu da kuruyor.

BAŞVURULAR GENC-İ ÂLÂ WEB SİTESİNDEN

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin eğitim, spor, kültür ve sanatta gelişimlerine büyük destek veren Başiskele Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ilçede tiyatro, halk oyunları ve müzik alanında kendini geliştirmek isteyen yetenekli, sahneye hakim, profesyonel bireyler yetiştirmek amacıyla açılacak Sahne Sanatları Topluluğu Kursları’na başvurular başladı. Başiskeleli gençler, Genc-i Âlâ’nın https://genciala.basiskele.bel.tr/sahnesanatlari-basvuru sayfasından çevrimiçi başvurabiliyor.

HALK OYUNLARI VE BALE

Başiskele’de ikamet eden gençlere yönelik düzenlenecek kurslarda gençler, halk oyunları, bale, müzik gibi branşlarında eğitimler görecek. 10-13 yaş, 14-18 yaş ve 19-30 yaş gruplarında ücretsiz verilecek eğitimlere yoğun katılımın olması bekleniyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 24 ARALIK CUMA

Başiskele Belediyesi Sahne Sanatları Topluluğu Kursları’na başvuruların son başvuru tarihi 24 Aralık 2021 Cuma günü olarak belirlenirken, başvuruları kabul edilen adaylar 27-28 Aralık 2021 tarihlerinde uzman eğitmenlerce mülakat ve yetenek sınavına tabi tutulacaklar.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım