Çocuk Kütüphanesi Çevre İlçelerden Misafirlerini Ağırlıyor
9.12.2021 10:13:30

Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Başiskele Çocuk Kütüphanesi, ilçe sınırları dışından minik kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Başiskele Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde ferah ve nezih bir ortamda hizmete açılan ve çocuklara yönelik çeşit çeşit, rengarenk ve her yaştan minik kitapsevere hitap edecek kitaplarla büyük beğeni ve ilgi toplayan Başiskele Çocuk Kütüphanesi,  Gölcük Değirmendere'den Mehmet Akif Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. İlk kez bir çocuk kütüphanesini ziyaret etme imkanı bulan çocukların da olduğu öğrenci grubu öğretmenlerinin rehberliğinde kitap okuma etkinliği yaptılar. Ayrıca minik öğrenciler öğretmenlerinin verdiği araştırma ödevlerini de çeşitli kitapların olduğu bu kütüphanede yapma fırsatı buldular.

KÜTÜPHANE KURALLARINI ÖĞRENDİLER

Güzel ve huzurlu bir ortamda rengarenk çeşit çeşit kitapları okuyan kitapkurtları, hem keyifli vakitler geçirdiler hem de kütüphane kurallarını yaşayarak öğrendiler.