HABERLER
Başiskele Ücretsiz Kış Spor Okulları Devam Ediyor
Orjinal Resim
14.12.2021 10:09:24

Başiskele Belediyesi tarafından ilçedeki çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen ücretsiz Başiskele Kış Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın beklentilerini karşılamak, spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak, özellikle çocukların sağlıklı ve zinde yaşamına destek vererek fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklar için Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz spor okulları düzenleniyor. İlçede ikamet eden gençlerin büyük rağbet gösterdiği spor okullarında gençler hem sağlıklı ve zinde bir yaşam sürüyor hem de gönüllerince eğleniyorlar.

GELECEĞİN CİMNASTİKÇİLERİ YETİŞİYOR   

Başiskele Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde cimnastik eğitimlerine devam eden 4-7 yaş grubu çocuklar, sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Minik cimnastikçi adayları, eğitimlerde çok sayıda hareket becerileri kazanıyor.

8 FARKLI SPOR BRANŞINDA EĞİTİM

Başiskele’de yetenekli sporcularının da ortaya çıkarılmasını sağlayacak Başiskele Ücretsiz Kış Spor Okulları’nda cimnastik sporunun yanı sıra basketbol, voleybol, yüzme, karate, masa tenisi, satranç ve izcilik gibi spor dallarında uzman eğitimciler tarafından eğitimler verilmeye devam ediliyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım