HABERLER
Ayaz, Altınkent sakinleriyle buluştu
06 Mayıs, 2011
A- A+

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Altınkent Mahallesi Kalıcı Konutları?nda ikamet eden bayanlarla bir araya geldi. Soğuksu Restoranda gerçeklen buluşmaya bayanların ilgisi oldukça fazlaydı. Ayaz yaptığı konuşmasında ilçede yapılan işlerden söz ederek özellikle Altınkent Mahallesi?nde yapılacak yeni projeye de değindi.
BİLGİ VERDİ
Bayanların büyük ilgi gösterdiği bu buluşmada keyifler yerindeydi. Böyle bir organizasyonda Başkanla sohbet etme şansı bulan kimi bayanlar istek ve taleplerini direkt başkana aktarma imkânı yakaladı. Ayaz yaptığı konuşmasında bölgeye yapılacak yeni park ve sosyal alanı hakkında bilgiler aktardı. Yeni proje bayanları oldukça heyecanlandırdı.
VAR GÜCÜMÜZLE
Ayaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Sizlerinde bildiği gibi ilçemiz beş beldenin birleşmesiyle oluştu. Başiskele?de 29 Mahalle ve 8 bulunuyor. İki yıllık bir belediyeyiz. Tabi ki eksiklerimiz olabilir. Her şeyi kısa sürede bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte ise mahallemizin tüm eksiklerini gidereceğiz? dedi.

 

06 Mayıs 2011 Cuma