Milletvekili Cemil Yaman’dan Başkan Özlü’ye Ziyaret
24.01.2022 14:20:20

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’yü ziyaret etti.

Başiskele’de 2021 yılını “Gençlik Yılı” ilan ederek gençlere yönelik hizmetleriyle ön plana çıkan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geçen yılın Kasım ayında Ankara’da gerçekleştirilen gençlik festivalinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödülle taçlandırılan Genc-i Âlâ Projesi için tebrik ve takdirleri toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan M. Yasin Özlü son olarak Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı belediyede misafir etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Cemil Yaman, gençlerin gönlüne dokunan hizmetleri ve kazanılan ödül dolayısıyla Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’yü tebrik etti.

Başkan Özlü de nazik ziyaretleri ve desteklerinden ötürü Milletvekili Cemil Yaman’a teşekkürlerini iletti.

CemilYaman_BaskanOzlu2_24012022142017-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim