HABERLER
Dursun Ali Erzincanlı 30 Mart´ta Başiskele´de
Orjinal Resim
10.02.2022 11:02:10

Başiskele Belediyesi, "Konumuz Aile" programları kapsamında Türkiye’nin ünlü ve alanında uzman isimlerini Başiskeleliler ile buluşturmaya devam ediyor.   

Başiskele'de 2022 yılını "Kadın ve Aile Yılı" ilan eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, toplumun temelini oluşturan ailenin ve geleceğin teminatı çocukların yetişmesinde en büyük pay sahibi kadının güçlenmesine katkı sağlamaya devam ediyor. “Konumuz Aile” sloganıyla aileye dair her şeyin konuşulduğu söyleşi programlarını sürdüren Başiskele Belediyesi, Türkiye’nin değerli sanatçılarından Dursun Ali Erzincanlı’yı da ilçede misafir edecek.

SAĞLIK PROBLEMLERİ DOLAYISIYLA ERTELENDİ

“Konumuz Aile” söyleşi programlarında daha önce Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, şair ve yazar Dr. Senai Demirci, Edebiyatçı-Yazar Hayati İnanç ve Uzman Aile Danışmanı-Yazar Hatice Kübra Tongar’ı Başiskeleli vatandaşlarla buluşturan Başiskele Belediyesi, 30 Mart 2022 Çarşamba günü Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırlayacak. Daha önce 14 Şubat’ta planlanan program sanatçının sağlık problemleri dolayısıyla 30 Mart’a ertelendi.

GÖNÜLLER EN SEVGİLİ İLE DOLACAK

Karşıyaka Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan programda En Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) güzel ahlâkını ve aile hayatını anlatan en güzel şiirler ve naatlar Başiskeleliler için seslendirilecek ve gönüller En Sevgili ile dolacak.

Katılımın ücretsiz olacağı programda Koronavirüs tedbirlerine azami düzeyde dikkat edilecek ve salon girişinde vatandaşların HES kodları kontrol edilecek.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım