Başiskele´ye Yeni Toplu Ulaşım Hattı Müjdesi
12.02.2022 16:27:20

Her geçen gün büyüyen ve Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda kente yeni bir toplu ulaşım hattı daha kazandırılıyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün girişimleriyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından 639 numaralı yeni toplu ulaşım hattının 14 Şubat 2022 Pazartesi günü hizmete başlayacağı duyuruldu.

HAT 639’UN GÜZERGÂHI

Başiskeleli vatandaşların yoğun talebi üzerine Bahçecik-Paşadağ Anadolu Lisesi arasında yapılacak Hat 639’un güzergâhı ise şöyle olacak:

Özellikle öğrencilerin yoğun taleplerini karşılayacak yeni toplu ulaşım hattında gidiş ve dönüşler aynı güzergâh üzerinden yapılacak.