Başkan Özlü´den Emekçi Kadınlara Jest
9.03.2022 11:35:27

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren bazı işletmeleri ziyaret ederek emekçi kadınların bu güzel ve anlamlı günlerini tebrik etti.

Toplumun temel taşı ve son kalesi aileye ve toplumu oluşturan her bir bireyi yoğuran kadına Başiskele’de büyük değer veren ve 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başkan M. Yasin Özlü, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dünya Kadınlar Günü’nde ilçenin emektar kadınları yine unutmadı.  Başkan Özlü, bu anlamlı ve önemli günde Başiskele 2 No’lu Noterliği’ni ve Dual Borgstena işletmesini ziyaret ederek kadın çalışanlara çiçek hediye etti.

Başkan Özlü yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada, “Hayatı ilmek ilmek dokuyan, işine, evine, sevdiklerine büyük bir özveriyle emek veren, emeğin kıymetini bilen onurlu bir yaşam için mücadelesi veren tüm fedakâr ve cefakâr kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.