HABERLER
Öğrenme Güçlüğü ve Özel Eğitimde Yaklaşımlar Semineri
Orjinal Resim
22.03.2022 15:32:13

Başiskele Belediyesi, 21 Mart Down Sendromlular Günü ve 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Öğrenme Güçlüğü ve Özel Eğitimde Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirecek.

Başiskele’de vatandaşların her alanda kişisel gelişimine destek veren, sosyal yaşamlarına katkı sunan Başiskele Belediyesi, “2022 Kadın ve Aile Yılı”nda önemli bir etkinliğe imza atıyor. İlçede kadının ve ailenin güçlenmesi, sağlam temellere oturması ve kale gibi sağlam olması için KALE Modeli Projesi kapsamında eğitim seminerleri sürüyor. Başiskele’de bu kez özel eğitime gereksinim duyan ailelere yönelik Öğrenme Güçlüğü ve Özel Eğitimde Yaklaşımlar konulu seminer düzenleniyor.

ÜCRETSİZ KATILIM

Renas Kocaeli Duyu Bütünleme iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan seminer Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Salon’da 23 Mart Çarşamba günü saat 19:00’da gerçekleşecek. Alanında uzman eğitimciler Ergoterapist Ayşenur Kandar ve Özel Eğitim Öğretmeni Hülya Çelik’in sunumuyla yapılacak seminere katılım ücretsiz olacak.

EĞLENCE ALANLARI KURULACAK

Özel eğitime gereksinim duyan çocuklarıyla birlikte seminere katılım gösterecek aileleri güzel ve eğlenceli sürprizler de bekliyor. Anne ve babalar semineri gönül rahatlığıyla dinlerken çocuklar da etkinlik alanında gönüllerince eğlenecekler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım