HABERLER
Başiskele´nin Üretken Kadınları BAŞKEM ile Kazanıyor
Orjinal Resim
30.03.2022 10:26:42

Başiskele Belediyesi’nin KALE Modeli kapsamında hizmet veren Başiskele Kadın El Emeği Mağazası (BAŞKEM), aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlara kazanç kapısı olmaya devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde yer alan ve 8 Mart 2020’de hizmete açılan BAŞKEM’de ilçenin üretken kadınlarının el emeği göz nuru ürünleri gerçek değerini buluyor. BAŞKEM ile aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen ev hanımı Başiskeleliler evlerinde yaptıkları birbirinden değerli ürünleri burada satıyor.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÜRETKEN KADINLARIN YANINDA

Başiskele’de 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan ederek KALE Modeli projesini hayata geçiren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kadınlara olan desteğini her alanda sürdürüyor. İlçedeki üretken kadınları bir baş tacı olarak gören Başkan Özlü, kentteki kadın ve ailelerin kale gibi güçlü olması adına onlara pozitif ayrımcılık yapıyor. Daha huzurlu ve mutlu bir aile yapısının ilçede kurulması için kadınların biyolojik, psikolojik, sosyolojik ve ekonomik açıdan daha güçlü olmasını sağlayan hizmetleri kadınlara sunmaya devam ediyor.  

BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER VAR

Güzel İşler’in Kenti Başiskele’de “Kadın eli değer her şey güzelleşir” sloganıyla hizmete açılan BAŞKEM, ilçe sınırları içerisindeki Symbol AVM ikinci katta modern ve estetik mağazada müşterilerine keyifli alışveriş imkanı sunuyor. İlçede yaşayan özellikle ev hanımlarının ürettiği el emeği göz nuru her türlü ürünler, aksesuarlar, dekorasyon ürünleri, mefruşat, el işi örgü, dantel, dokuma, takılar, resimler, tezhip ve hatlar, minyatür ve çiniler, ebrular, ahşap ürünler, cam objeler, süsler, el işlemeleri, el yapımı oyuncaklar gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip BAŞKEM, Başiskele’nin şanslı kadınlarına ekonomik güç sağlıyor.

23 AYDA YAKLAŞIK 250 BİN TL KADINLARA EK GELİR 

Başiskele Belediyesi’nin hiçbir komisyon almadığı ve satış temsilcilerinin de yine belediye personelinin olduğu BAŞKEM’de 8 Mart 2020 tarihinden itibaren 23 ayda 3 bin 429 ürün satışı yapılarak 249 bin 643 TL Başiskeleli kadınlara teslim edildi. Koronavirüs salgını dolayısıyla AVM’lerin de tedbiren bir müddet kapalı olmasına rağmen büyük kazanç sağlayan kadınlar, pandeminin de etkisinin azalmasıyla daha fazla müşteriye ulaşarak kazançlarını daha da artıracaklar.

KADINLARDAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Başiskele Kadın El Emeği Mağazası’ndan (BAŞKEM), çok memnun kalan kentin üretken kadınları, bu değerli hizmetten dolayı Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine teşekkürlerini ve takdirlerini her fırsatta iletiyorlar.

KALE İLE BAŞKEM’E RAĞBET ARTTI

Kale lansmanıyla birlikte kadın ve aileye yönelik hizmetlere daha fazla artışın görüldüğü Başiskele’de aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen Başiskeleli üretken kadınların da BAŞKEM’e ilgisi arttı. El emeği göz nuru ürünlerinin mağazada satılması için kadınlar, Başiskele Belediyesi’ne yoğun başvurular oluşturuyor.  

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım