Başkan Özlü´den Anneler Günü´nde Anlamlı Ziyaretler
9.05.2022 14:30:38

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla ilçede bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirerek yine gönüllere dokundu.

Başiskele’nin ulu çınarlarını her fırsatta evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Altınkent Mahallesi’nde ikamet eden 105 yaşındaki Fatma Sarı’yı ve Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden 3 engelli çocuk annesi 64 yaşındaki Zennure Koçhan’ı evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü tebrik etti.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Fatma Sarı anne, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam ve sevgilerini ileterek, işlerinde kolaylıklar diledi ve bol bol dualarda bulundu.

Başisiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, ilçenin ulu çınarı Fatma annemize ve kentin en fedakâr ve cafakâr annesi Zennure anneye çiçek takdim ederek onların nezdinde fedakârlık ve merhamet timsali tüm annelerin 8 Mayıs Anneler Günü'nü tebrik etti.

BaskanOzlu_AnnelerGunu3_09052022143037-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim