HABERLER
Başiskele´de Anneler Kısa Bir Mola Verdi
Orjinal Resim
12.05.2022 09:22:47

Başiskele Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla ilçenin fedakâr annelerine güzel bir etkinlik hazırlayarak yoğun yaşamlarına kısa bir mola vererek nefes aldırdı.

2022 yılının “Kadın ve Aile Yılı” ilan edildiği Başiskele’de kadınlara yönelik etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Yuvacık Barajı Sarıkamış Şehitleri Yürüyüş Parkuru’nda Anneler Günü münasebetiyle “Annelere Kısa Bir Mola” etkinliği düzenlendi.

YOĞUN KATILIM

“Sevgiyle ve güvenle işlenmiş kalemiz var” sloganıyla ilçede KALE Modeli’ni hizmete alan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de katılım gösterdiği etkinliğe belediyeye bağlı kadın spor merkezlerine üye yaklaşık 300 kadın katıldı.  Başkan Özlü, etkinliğe katılan annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti ve onlarla bir süre hasbihal ettikten sonra kadınları baş başa bıraktı.

ANNELER NEFES ALDI

Başiskele’nin anneleri "Annelere Kısa Bir Mola" adı altında düzenlenen etkinlikte doğayla iç içe güzel bir ortamda tam anlamıyla nefes aldılar. Yoğun tempolu hayatlarına kısa bir ara veren kadınlar hep birlikte doğada yürüyüş yaptılar. Ayrıca kadınlara uzman nefes terapisti eşliğinde doğru nefes alımı konusunda uygulamalı bilgilendirilme yapıldı.

Program sonunda katılımcı kadınlar KALE Modeli’nin başka bir ayağı olan Pastacılık Okulu kursiyerleri tarafından hazırlanan ikramların tadına baktılar ve müzik eşliğinde eğlendiler.

Etkinlikte kadınlara KALE logolu sırt çantası ve tişörtler de dağıtıldı.

l Fotoğraflar
 
AnnelereMola3_12052022092245-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım