Personele Güvenli ve Ekonomik Sürüş Eğitimi
25.05.2022 09:26:39

Başiskele Belediyesi bünyesinde çalışan iş makinesi operatörleri ve şoförler için "Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri Eğitimi" verildi.

Belediye personelinin ve vatandaşların iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem veren, kamu kaynaklarının verimli ve tasarruflu kullanılmasına azami noktada dikkat eden Başiskele Belediyesi, hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Eğitim Birimi Personelleri Mehmet Tanıyan ve Saygın Saygılı tarafından Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan iş makineleri operatörlerine ve şoförlere yönelik güvenli ve ekonomik sürüş teknikleri konularında eğitim verildi. Daha bilinçli araç kullanımı, iyi bir sürüş için zihnî hazırlık, ıslak ve kuru zeminde fren, devrilme, dikkat dağıtıcı davranışlardan kaçınma, ölü noktalar, araçlar hakkında teknik bilgilendirme, güç ve yakıt tüketimi gibi konularda bilgiler verildi.

Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi’nde verilen eğitimlerde “Kurum Kültürü ve Mesleki Aidiyet” konuları hakkında da eğitim verildi.

Hizmeticiegitim1_25052022092638-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Hizmeticiegitim3_25052022092638-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim