HABERLER
Başkan Özlü: Başiskele’miz Bir Kültür Mozaiği
Orjinal Resim
25.05.2022 16:09:02

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşehrileriyle iç içe olmaya ve Başiskele’de güzel işleri sürdürmek için komşularıyla istişare etmeye devam ediyor.

Başiskele’yi ortak yönetim anlayışıyla yöneten ve istişare kültürünü ilçenin dört bir köşesinde yaygınlaştıran Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 7’den 77’ye her komşusuyla bir araya geliyor.

MALATYALI KOMŞULARIYLA BULUŞTU

Başkan Özlü, son olarak Yeşilyurt Mahallesi’nde Malatyalı hemşehrileriyle buluştu. Ziyarette Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Nihat Karaaslaner eşlik etti.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Malatyalı hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Özlü, komşularıyla hoş sohbet gerçekleştirdi.

“111.641 KİŞİLİK KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Başkan Özlü ziyarette yaptığı konuşmada, “Başiskele’miz Anadolu’nun çoğu illerinden güzel insanların bir arada huzurla yaşadığı ilçemiz. Bir arada yaşamanın en güzel yansıması burada. Adeta bir kültürel mozaiği ilçemizi hep birlikte oluşturduk ve 111.641 kişilik kocaman bir aile olduk. Hep birlikte güzel ilçemizi el birliği ve fikir alışverişiyle daha da güzelleştirmek için çalışacağız. Gelecek nesillerimize en büyük miras olarak bu güzel kentimizi emanet edeceğiz.” dedi. 

Genç ve yaşlıların bir arada olduğu buluşmada komşularının görüş, önerilerini de birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent için istişarelerde bulundu.

YASİN ABİ ÇOCUKLARIN YİNE YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Her gittiği yerde çocuklara ayrı bir ilgi gösteren Başkan Özlü, minik kardeşlerini bu ziyarette de unutmadı. Çocukların Yasin abisi kız çocuklara oyuncak bebek, erkek çocuklarına da oyuncak arabalar hediye ederek minik Başiskeleli’lerin yüzlerini güldürdü. Başiskele’nin Yasin abisi, kendi elleriyle çocuklara çikolatalar da dağıtarak onların gönüllerine bir kez daha dokundu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım