HABERLER
Temel Fotoğrafçılık Kursu Başvuruları Başladı
Orjinal Resim
10.06.2022 09:57:23

Başiskele Belediyesi, fotoğraf sanatına meraklı vatandaşlar için Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenleyecek.

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek Temel Fotoğrafçılık Kursu eğitimlerine başvurular alınmaya başlandı. Temel fotoğrafçılık bilgileri, fotoğraf makinesiyle ilgili teknik bilgilerin anlatılacağı kursa https://www.basiskele.bel.tr/formlar linkinden başvuru yapılabiliyor.

DUAYEN FOTOĞRAF SANATÇILARIYLA BULUŞMA

Başiskele Halk Eğitim’den uzman eğitmenin vereceği Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda kursiyerler duayen fotoğrafçılarla da bir araya gelerek eğitimlerini daha da pekiştirme imkanı bulacaklar. 

SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

Başvuru sayısına ve yaş gruplarına göre sınıfların oluşturulacağı kurs önümüzdeki aylarda başlayacak. Hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerin verileceği kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecek.

BAŞİSKELE BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ

Doğasıyla ve tarihi dokusuyla, keşfedilmeyi bekleyen daha birçok güzellikleriyle Kocaeli ve Marmara’nın cazibe merkezi olan Başiskele’nin tanıtımına büyük katkı sunacak Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü de kurulacak. Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan geleceğin profesyonel fotoğrafçıları, Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’nün temellerini atacak.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım