HABERLER
Başkan Özlü Sahadaki Çalışmaları Adım Adım Takip Ediyor
Orjinal Resim
24.06.2022 08:56:55

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde sahada devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Daha yaşanabilir, yaşam kalitesi yüksek ve huzurlu bir Başiskele için kent genelinde üst yapı çalışmaları ve kente değer katacak yeni projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yakından adım adım takip ediyor. Sahada her türlü zorlu şartlarda çalışan mesai arkadaşlarını yalnız bırakmayan Başkan Özlü, hem ilgili teknik ekibinden bilgiler alıyor hem de ekibinin moral ve motivasyonunu arttırıyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Başiskele’de daha konforlu ve rahat ulaşım için ilçenin her bir mahallesinde yürütülen üst yapı çalışmaları belediye ekiplerince aralıksız sürdürülüyor. Başkan M. Yasin Özlü, teknik ekibiyle birlikte Yeşilyurt, Körfez ve Barbaros Mahalleleri’ndeki çalışmaları yerinde inceledi ve teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

HAVUZLUBAHÇE MUHTARLIĞI VE KURS MERKEZİ

Doğal güzellikleri ve doğaya saygılı kentleşmesiyle cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de Havuzlubahçe Mahallesi sakinlerinin muhtarlık hizmetlerinden daha kaliteli ve verimli bir şekilde faydalanmaları ve belediye bünyesinde yapılacak kurslara katılımları adına sağlam ve estetik yapıda inşa edilen Havuzlubahçe Muhtarlığı ve Kurs Merkezi’nde sona yaklaşıldı. Başkan Özlü’nün de her yapım aşamasını yakından takip ettiği bina çok yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.

SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ

Başiskele’de sokaktaki can dostlarımızın tedavisi, bakımı ve rehabilitasyonu için modern bir bakımevi inşaatına başlayan Başiskele Belediyesi, ilçede bir ilki daha gerçekleştirecek. Sepetlipınar Mahallesi’nde yaklaşık 6 bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen sokak hayvanlarının yeni misafirhanesindeki çalışmaları Başkan M. Yasin Özlü teknik ekibiyle birlikte inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GENÇLERİ HEYECANLANDIRAN PROJEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin teminatı gençlere yönelik çağın şartlarına uygun olarak projelendirilen gençlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Nesil Gençlik Merkezi’nde de inşaat çalışmaları sürüyor. Gençlere ayrı bir değer veren Başkan M. Yasin Özlü’nün de büyük bir heyecan ve aşkla yapımını aşama aşama takip ettiği proje yükselmeye devam ediyor. Teknolojik alt yapısı ve modern görünümüyle sadece Başiskeleli gençlerin değil, çevre ilçelerden gençlerin de taleplerine karşılık verecek olan Başiskele Yeni Nesil Gençlik Merkezi’ndeki çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler alan Başkan Özlü, genç kardeşlerine dev bir eser kazandırmanın daha memnuniyetini yaşıyor.

ÇOCUKLARI YİNE MUTLU ETTİ

Başkan M. Yasin Özlü, sahadaki incelemeleri sırasında karşılaştığı hemşehrileriyle de hasbihal ederken, çocuklara hediyeler vererek kardeşlerini mutlu etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım