HABERLER
Başiskele Belediyesi Dijital Dönüşümünü Tanıtacak
Orjinal Resim
27.06.2022 12:10:05

"Yeni Nesil Belediyecilik" anlayışıyla teknolojiye ve inovasyona büyük önem veren Başiskele Belediyesi, dijital ortama taşıdığı hizmetlerini kamuoyuna anlatacak.

Başiskele Belediyesi Dijital Dönüşüm Tanıtım Toplantısı 29 Haziran Çarşamba günü saat 10.00'da TRYP By Wyndham Başiskele'de (Lastik İş Otel) gerçekleşecek. Programın sunuculuğunu Teknoloji Yazarı Ahmet Can gerçekleştirirken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, katılımcılara Başiskele Belediyesi'nin Dijital Dönüşümü'nü bir sunum ile anlatacak. Ardından Kocaeli Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Oğuzhan Urhan’da akıllı şehircilikte yeni trendler ve Başiskele Belediyesi’nin yeni yapılacak uygulamalarını içerir sunumu gerçekleştirilecek.

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü hesap verilebilirlik, şeffaflık ve çevreye duyarlı hizmetler yapmaya devam ediyor. Başkan Özlü'nün önemsediği bu başlıklar altında birçok hizmetini de dijitalleştiren Başiskele Belediyesi bu hizmetlerin tanıtımını gerçekleştirerek görücüye çıkarıyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da himayelerinde hizmete açtığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile ülkede son zamanlarda yaygınlaşan dijitalleşmeyle birlikte Başiskele Belediyesi de birçok hizmetini dijitale dönüştürerek birçok belediyeye öncü ve örnek olacak.

İmar ve yapı ruhsat işlerinden yazı işlerine, halkla ilişkilerden akıllı şehir otomasyonlarına kadar daha birçok hizmetlerin dijital dönüşümü kamuoyuyla paylaşılacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım