HABERLER
Koruyucu Aile Günü’nde Başiskele´de Farkındalık Etkinliği
Orjinal Resim
1.07.2022 15:49:00

Başiskele Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında çocuk şenliği ve İMERA Konseri Başiskele’de gerçekleştirildi.

Başiskele’de çocuklara ayrı bir önem veren Başiskele Belediyesi, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle Başiskele Sahili’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklerle başlayan program renkli anlara sahne oldu.

BAŞKAN ÖZLÜ DE KATILIM SAĞLADI

Kentteki küçüklerin Yasin abisi olarak çocukların her zaman ve her yerde gülümsemesine vesile olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de katılım gösterdiği programda yine minik kardeşlerinin neşesine ortak oldu.

ŞİŞME OYUN PARKINDA EĞLENDİLER

30 Haziran Koruyucu Aile Günü farkındalık etkinliğinde çocuklar, alanda kurulan şişme oyun parkında gönüllerince eğlenirken, bazı çocuklar da “Her Çocuğun Bir Ailesi Olmalı”, “Bir Ailede Büyümek Her Çocuğun Hakkıdır” yazılı el dövizleri taşıdılar.

İMERA KONSERİYLE BÜYÜKLER DE EĞLENDİ

Etkinlikte büyükleri de unutmayan Başiskele Belediyesi, Karadeniz müziğinin sevilen grubu İMERA’yı da Başiskeleliler ile buluştu. Grup İMERA konserine katılan müzikseverler, grubun geniş repertuarı ve muhteşem sahne performansı eşliğinde güzel bir gün yaşadılar. Konserde sevilen şarkılarının yanı sıra, kendilerine has yorumlarıyla seslendirdikleri eserleri Başiskeleli müzikseverlerin beğenisine sunan İMERA, konserin sonunda uzun süre alkışlandılar.

l Fotoğraflar
 
KoruyucuAileGunuEtkinlik5_01072022154856-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım