Başiskele´nin Minik Şeflerinden Leziz Tarifler
29.07.2022 10:44:59

Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Başiskele Pastacılık Okulu’nda minik şefler atölye çalışmalarıyla lezzetli tariflerle hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde faaliyetlerini sürdüren Başiskele Pastacılık Okulu geleceğin şefleriyle şenlenmeye devam ediyor. Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Birimi’nin organizesinde düzenlenen Genç Şefler Mutfakta Atölyesi her hafta yeni lezzetlerle gerçekleştiriliyor. İlk olarak şeker hamurlu kurabiye yaparak mutfaktaki hünerlerini sergileyen 10-15 yaş arası çocuklar, bento cake, tuzlu kurabiye, cupcake, börek ve profiterol yaptılar.

HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER

Pastacılık Okulu eğitmen ablaları eşliğinde tatlı ve tuzlu tarifleri kendi elleriyle yapan ve fırında pişiren minik şefler, hem doyasıya eğlendiler hem de birbirinden lezzetli tarifleri öğrendiler.

SERTİFİKALARINI DA ALDILAR

Atölye çalışmalarına katılan geleceğin pasta şeflerine etkinlik sonunda katılım sertifikaları da verildi.