Başiskeleli Çocuklar Ormanya’yı Gezdi
8.08.2022 16:33:18

Başiskele Belediyesi bünyesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Vezirçiftliği Semt Konağı’nda yaz kurslarına katılan öğrenciler Ormanya’yı gezdiler.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki tüm çocukların ve gençlerin eğitimine destek veren Başiskele Belediyesi, semt konaklarındaki yaz kurslarına tüm hızıyla devam ediyor. Vezirçiftliği Semt Konağı’nda bu yaz açılan ahşap süsleme, drama ve kız Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nı gezerek doğayla iç içe güzel ve eğlenceli vakitler geçirdiler.

Yeşili, doğayı, birçok hayvan türünü gören ve yapılan etkinliklerle doyasıya eğlenen öğrenciler, park alanında çeşitli türde yakından görmedikleri birçok hayvanı tanıma fırsatı buldular. Arkadaşlarıyla özgürce doğal yaşam merkezini gezen öğrenciler, geziden çok mutlu bir şekilde ayrıldılar.