HABERLER
Yeni Gençlik Merkezinde Çalışmalara Devam
Orjinal Resim
22.09.2022 14:39:35

Geleceğin teminatı ve hazinesi gençlere yönelik hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşleri için yeni bir gençlik merkezi daha yapıyor.

Kentte gençlere büyük önem veren gençlerin Yasin abisi, hizmete açtığı gençhaneler ve yapımı devam eden yeni nesil gençlik merkezinin yanı sıra Yeniköy Merkez Mahallesi’nde bölge gençlerinin cazibe merkezi olacak tam gençlere göre yeni bir gençlik merkezini daha yaparak kardeşlerinin gönlüne dokunacak.

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan Yeniköy Kültür Merkezi’ni gençler için yeniden düzenleme çalışmalarına başlayan Başiskele Belediyesi, modern ve estetik mimaride, gençlerin eğitimden sanata, eğlenceden spora geniş yelpazede çoğu ihtiyaçlarını karşılayacak güzel bir eseri daha kente kazandıracak.

EĞİTİM VE EĞLENCE BİR ARADA

İçerisinde eğitim salonları, kütüphane, etüd sınıfları, müzik ve bilim atölyeleri, oyun odaları, masa tenisi, satranç, bilardo, langırt masaları yer alacak. Çeşitlik aktivite ve etkinliklerin de yapılacağı merkez, bölge gençlerinin buluşma noktası olacak. Gençlerin hem eğitim hem de eğlence merkezi olacak olan Yeniköy Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaların Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

BAŞKAN ÖZLÜ SAHAYA TEKRAR İNDİ

Gençlere yaptığı yatırımlarla tüm dikkatleri üzerine toplayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de sahaya inerek kentin yeni gençlik merkezindeki çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında ilgili teknik ekibinden bilgiler alan Başkan Özlü’nün sağlığı, morali ve motivasyonu yerindeydi.

l Fotoğraflar
 
yenikoygenclikmerkezi_proje1_22092022143932-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım