HABERLER
Başiskele´de Kaldırımlar Konfor Kazanıyor
Orjinal Resim
27.09.2022 15:38:13

Başiskele’de yol yapım seferberliği son süratle devam ederken kent genelinde yaya yolu olarak kullanılan kaldırımlar da konforlu hale getiriliyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarla kent genelinde araç sürücüleri ve yayalar için ulaşım kalitesi artırılıyor. İlçenin dört bir tarafında asfalt ve parke yol çalışmalarını sürdüren ekipler, yayaların da ulaşım konforunu ve güvenliğini sağlayacak çalışmalarına devam ediyor. Boydan boya yeniden asfaltlanan yolların kaldırımları da belediye ekiplerince yenileniyor. Belirlenen plan ve programlar çerçevesinde ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarında zarar görmüş, zamanla yıpranmış ve hasar görmüş kaldırımlar yenilenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.

BAŞKAN ÖZLÜ DE ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE TAKİP EDİYOR

Başiskele’de her bir çalışmayı büyük bir titizlikle yakından ve yerinde takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kaldırım çalışmalarını da yerinde inceledi. Teknik ekibiyle birlikte kaldırım çalışmaları yapılan bölgeleri gezen Başkan M. Yasin Özlü, ekibinden çalışmalar hakkında brifing aldı. 

“İLÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Özlü, sahada yaptığı incelemeler sırasında yaptığı açıklamada ilçe genelinde yoğun tempoda var gücüyle çalıştıklarını vurgulayarak, “Başiskele’mizin her bir metrekaresini güzelleştirmek için hep birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizin anlayışı ve sabrı için kendilerine teşekkür ediyorum. Başiskele’miz bu güzel işlerle daha güzel ve yaşanabilir bir kent olacak inşallah.” diye konuştu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım