Defne´de Konteyner Okul Kurulumuna Destek
22.03.2023 11:18:50

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Hatay’da görevlendirilen Başiskele Belediyesi, yaraların sarılması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Asrın felaketi sonrası depremlerin izlerini silmek için tüm imkânlarını seferber eden Başiskele Belediyesi, depremlerin en fazla etkilediği Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin  depremden hemen sonra Defne’de kurduğu çadır kentin alt ve üst yapı çalışmalarına destek veren Başiskele Belediyesi ekipleri, 1200 depremzedenin barınacağı 300 adetlik konteyner kent için kurulum çalışmalarına da yardımcı oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde kurulan konteyner kente bir de okul yapılıyor. Başiskele Belediyesi ekipleri de konteyner okulun kurulumu için destek veriyor.