Başiskele´nin Yeşil Alanları Güzelleşiyor
23.05.2023 11:28:20

Başiskele Belediyesi, ilçe genelindeki parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla kenti güzelleştirmeye devam ediyor.

Bahar aylarında mevsimsel yağışların artması nedeniyle ilçede boyları uzayan çimler ve yabani otlar Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde kentin dört bir köşesindeki park ve bahçelerde, vatandaşların ortak kullanım alanlarında, kalıcı konutlarda ve yol kenarlarında yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kentin her bir noktasında hummalı bir şekilde çalışan belediye ekipleri, doğaya saygılı bir şekilde çevre düzenlemelerini yaparak ile yeşil alanlar başta olmak üzere cadde ve sokakları daha estetik bir görünüme kavuşturarak güzelleştiriyor.