HABERLER
Başiskele´ye Yepyeni Yollar Kazandırılıyor
Orjinal Resim
23.05.2023 14:02:15

Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmalarına süratle devam ediliyor.

Doğal güzellikleri, doğaya saygılı ve insan odaklı hizmetlerle yaşam kalitesi artan Başiskele’de, yeni imara açılan yollar sıcak asfaltla kaplanıyor. Kentin yollarında sıcak asfalt ve parke yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde yol çalışması gerçekleştiriyor.

“Yol medeniyettir” şiarıyla kentin dört bir köşesine yepyeni yollar kazandıran Başiskele Belediyesi, son olarak Yeşilyurt Mahallesi Öznur Sokak ve Nazlı Sokak’ta sıcak asfalt sererek yolları konforlu hale getiriyor.

PARKE YOL ÇALIŞMASI VE YOL TAMİRİ

Belediye ekipleri, sıcak asfalt çalışması yanı sıra parke yol çalışmalarına devam ediyor. Fatih Mahallesi’nin yeni imara açılan yollarından biri olan Devletli İdris Sokak’ın parke yol ile kaplanması için hazırlık yapıyor. Ekipler, alt yapısı tamamlanan yolun kaldırım bordürlerini yerleştirdikten sonra park yol ile kaplamaya devam edecek. Kentin birçok noktasında vatandaşların talepleri ve planlar çerçevesinde yol onarım ve bakım işleri de yapılıyor. Şehit Ekrem Mahallesi Marmara Caddesi’nde parke yol tamiratı ve Seymen Mahallesi Bebek Sokak’ta kaldırım tamiri yapıldı.

l Fotoğraflar
 
ParkeYolCalismasi1_23052023140213-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
ParkeYolCalismasi2_23052023140213-7_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım