Başkan Özlü´den Engelli Hemşehrisine Anlamlı Jest
25.05.2023 09:49:15

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, engelli bir vatandaşa yaptığı sürpriz ile yine gönülleri fethetti.

Başiskele'de 7'den 77'ye tüm hemşerileriyle her zaman ve her yerde iletişim halinde olmaya devam eden Başkan Özlü, geçen hafta Vezirçiftliği Mahallesi'nde gerçekleştirdiği saha ziyaretleri sırasında bisikleti ile vatandaşların yükünü taşıyarak geçimini sağlayan Halil Baş ile karşılaştı. Engelli hemşehrisi Halil ile hasbihal eden Başkan Özlü, Halil'in yükünü hafifletmek için ekibine talimat vererek elektrikli motosiklet alınmasını istedi.

Vezirçiftliği Mahallesi'nde dün esnaf ziyareti yapan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü farkeden Halil,  yeni elektrikli motosikletiyle Başkan Özlü'nün yanına kadar giderek teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN ÖZLÜ: YÜKÜNÜ BİR NEBZE DE OLSA HAFİFLETTİK

Başkan Özlü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vezirçiftliği Mahallemizde bisikleti ile hemşehrilerimizin yükünü taşıyarak geçimini sağlayan Halil kardeşimize elektrikli motosiklet hediye ederek bir nebze de olsa yükünü hafiflettik, işini kolaylaştırmaya çalıştık." dedi.