HABERLER
Başkan Özlü Hemşehrilerini Sandığa Davet Etti
Orjinal Resim
26.05.2023 14:52:43

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin 2. Turu için Başiskeleli hemşehrilerini oy kullanmaya davet etti.

Başiskele’de 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi kenti karış karış gezen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2. Turu için de ilçeyi adım adım dolaşarak Başiskeleli hemşehrilerini sandığa davet etti ve vatanaşlara milli iradeye sahip çıkmalarını çağrısında bulundu.

Başkan Özlü, kentin dört bir köşesini gece gündüz demeden adım adım gezerek oy kullanabilecek yaştaki gençler başta olmak üzere, binlerce hemşehrisiyle toplantılar yapan, ev ve site ziyaretleri gerçekleştiren, sahada esnaf ve vatandaşlarla temaslarda bulundu.

“MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKALIM”

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılının yine milletin iradesiyle başlayacağını vurgulayan Başkan M. Yasin Özlü,  “Ülkemizin en kritik seçimlerinden biri olan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Başiskele’mizde yüzde 93’ün üzerinde katılım ile önemli bir başarı göstermemize rağmen ilçemizdeki 5 bin 643 seçmenimiz maalesef oy kullanmaya gitmedi. 14 Mayıs Pazar günkü seçimler devam ederken hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın oy kullanmaya sandık başına gelerek oy kullandıklarına şahit oldum. Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşı olacak 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2. Turu’nda milli iradeye sahip çıkmak hepimizin görevi ve sorumluluğundadır. Milli irademize sahip çıkarak Büyük Türkiye Zaferi için tüm seçmen vatandaşlarımızı sandığa davet ediyor; sükûnetle ve suhuletle, demokratik bir seçim olmasını diliyorum. Bayram havasında geçmesini arzu ettiğimiz seçimlerin vatanımıza, milletimize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım