Başiskele´de Prestij Cadde Çalışmaları Sürüyor
6.06.2023 14:14:24

Başiskele’nin her bir mahallesinin çehresini güzelleştirecek alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de yakından takip ettiği çalışmalarda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Mehmetağa Mahallesi Karamürsel Caddesi’nin ulaşım kalitesini artırıyor. Bölgenin en işlek caddesi olan yolun ilk önce kaldırımları baştan sona yenilendi. 1700 metrekare baskı beton kaldırım çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, 500 metre uzunluktaki caddenin her iki tarafında da baskı beton kaldırım imalatları yapıyor.

KARAMÜRSEL CADDESİ’NİN ÇEHRESİ GÜZELLEŞECEK

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başkanlığında Başiskele’de prestijli caddelerin sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Baskı beton kaldırım imalatlarının devam ettiği Karamürsel Caddesi’nin her iki tarafına da dekoratif aydınlatma direk montajları yapıldı. Caddede kaldırım çalışmalarının tamamlanması sonrası yolun sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek. Kaldırımları boydan boya yenilenen, dekoratif aydınlatma direkleriyle donatılan Karamürsel Caddesi’nin çehresi yapılacak asfaltlama çalışmasıyla güzelleşecek ve Başiskele’nin yeni prestijli caddelerinden biri olacak.