Mavi Yeşil Başiskele´de Yaz Temizliği
6.06.2023 14:36:28

Başiskele Belediyesi, “Mavi Yeşil Temiz Başiskele” şiarıyla kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yemyeşil doğası, temiz havası, daha yaşanabilir kentleşme kültürüyle Kocaeli’nin cazibe merkezi olan Başiskele’de yaz temizliği başladı. Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde, yollar, kaldırımlar, meydanlar, vatandaşların ortak kullanım alanları pırıl pırıl yıkanıyor ve temizleniyor.

TAZYİKLİ BOL SUYLA YIKAMA

Başiskele halkına yaz aylarında da daha temiz, bakımlı ve güzel bir çevre için kolları sıvayan belediye ekipleri, yolları ve kaldırımları özel solüsyonlu tazyikli suyla yıkadılar. Yol süpürge araçları ile yolları kir, toz ve çamurdan arındıran ekipler, meydanları, parkları, yeşil alanları ve ortak kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizlediler.