Başiskele Bayramı Yine Hep Birlikte Yaşayacak
5.04.2024 16:40:32

Başiskele Belediyesi her sene geleneksel hale getirdiği Kent Bayramlaşması’nın 28’incisini Ramazan Bayramı’nın ilk günü 10 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Kocaeli Vali Yardımcısı, Başiskele Kaymakam Vekili Ali Ada ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ev sahipliğinde Barbaros Mahallesi Semt Meydanı’nda yapılacak programda ilçe protokolü ve Başiskele halkı bayramlaşacak. 10 Nisan Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacak Başiskele Geleneksel Kent Bayramlaşması’nda yine birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilecek.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DAVET

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerini bayramlaşma törenine davet etti.

Başkan Özlü mesajında “Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dayanışma duygularımızın yoğunlaştığı, şefkatin, sevginin ve saygının temelini oluşturan bu güzel bayram gününde 7’den 77’ye tüm Başiskeleli komşularımızı aramızda görmekten mutluluk duyarım.” ifadelerinde bulundu.

bayramlasma.davet_05042024164030-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim