HABERLER
Başkanımız M. Yasin Özlü´den Ramazan Bayramı Mesajı
Orjinal Resim
8.04.2024 14:25:55

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

Başkanımız  M. Yasin Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başiskele'mizde hep birlikte büyük bir dayanışma ve kaynaşma örneği göstererek geride bıraktığımız mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu, huzurunu ve sevincini yine hep beraber yaşıyoruz.  

Aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, küskünlüklerin unutulup, barışça kardeşçe yaşamanın, milli ve manevi duygularımızın daha güçlendiği bu özel bayram günlerini en güzel şekilde değerlendirilmeliyiz. Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, hayır ve hasenatları taçlandıran Ramazan Bayramı'nda büyüklerimizi ziyaret edip onları sevindirmeli, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak bayram coşkusunu birlikte yaşatmalıyız. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahibi yardım bekleyen insanlarımızla bir araya gelmeli şehit ve gazi ailelerimizi de unutmayarak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu hep birlikte paylaşmalıyız.

Başiskele Belediye olarak bizler de Ramazan ayı boyunca olduğu gibi bayramda da yine vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. İlçemizin dört bir tarafında parklarda, bahçelerde, yollarda, meydanlarda, vatandaşların ortak kullanım alanlarında ekiplerimiz bayram  temizliği çalışmalarını gerçekleştirdiler. Zabıta ekiplerimiz, Hızlı İşler Çözüm Merkezi ekiplerimiz bayram süresince de vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürecekler. Tüm şehitlik ve mezarlıklarımızı da bayrama hazırlayan ekiplerimiz, arefe gününden itibaren ilçemizin tüm kabristanlarında çiçek dağıtımı yapacaklar. Şehitliklerimiz de mezarlıklarımız da bayram günü rengarenk süslenecek. Bayramımızın ilk günü ise kent baylaşmamızda kucaklaşacağız. Barbaros Semt Meydanı'nda 10 Nisan Çarşamba günü saat 11:00'de başlayacak bayramlaşma törenimizde tüm hemşerilerimi aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağım.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu kaybetmeden; hep birlikte sevgi, huzur, kardeşlik ve barış dolu nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle Ramazan Bayramı’mızı yürekten kutlarım.

Hayırlı Bayramlar Başiskele'm"

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım