HABERLER
BAŞİSKELE´DE YENİ YOLLAR
Orjinal Resim
2.03.2016 16:20:32

İmarlı, modern yeni konut inşaatları ve yerleşim yerlerinin sayısının hızla artığı Başiskele'de ulaşımı kolaylaştırmak için Başiskele Belediyesi yeni yollar açıyor, mevcut olan yollarda iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Başiskele Belediyesi yeni yapılaşan, gelişen bölgelerdeki yolların yapımına hız verirken bina sahipleri yeni evlerine taşınmadan yolların yapımlarını tamamlıyor. 2016 yılı yatırım programı kapsamında altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar ya parke ile kaplanıyor ya da asfaltlanıyor. Tamamlanan cadde ve sokaklar aydınlatma sistemleri, yaya ve bisiklet yolları ile ayrı bir güzellik kazanıyor.

 

Ulaşımı güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek aynı zamanda ileride oluşabilecek trafik yoğunluğunu da hesaplayarak çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı planlamalar doğrultusunda Yaylacık Mahallesi Ulubatlı, Birinci ve Erol Sokaklarda yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. İmar planları doğrultusunda açılan yeni yollarla mahalleler arasında kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım