HABERLER
Çöp ve Geri Dönüşüm Konteynerlarına Estetik Bakım 
Orjinal Resim
1.06.2020 10:59:17

Başiskele’de zamanla eskiyen ve yıpranan evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlarının bakım, onarım ve boyama işlemleri yerinde yapılarak konteynerlar estetik görünüme kavuşuyor.

Göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetlerle halkın takdirini toplayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Mavi Yeşil Başiskele’de çevre ve görüntü kirliliğine neden olan problemleri ekibiyle birlikte anında çözüyor.

Başiskele Belediyesi ilçenin temizliği konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürürken kullandığı araç ve gereçleri de yenileyerek görsellik anlamında da çevre temizliğine katkı sağlıyor. Başiskele’nin çevre temizliği ve halkın sağlığı için temizlik araçları filosunu büyüten Başiskele Belediyesi, ilçedeki çöp ve geri dönüşüm konteynerlarını yeniliyor.   

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı mobil ekipler, daha temiz ve daha güzel Başiskele için çeşitli nedenlerle zamanla eskiyen, yıpranan ve paslanan çöp ve geri dönüşüm konteynerlerinin bakım, onarım ve boyama işlemlerini yerinde yaparak hem çevre ve görüntü kirliliğini engelliyor hem de belediyeye tasarruf sağlıyor.

l Fotoğraflar
 
copkonteynerlariyenileme2_01062020105911-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım