HABERLER
Temizlik Personellerine Eğitim
Orjinal Resim
16.09.2020 16:44:13

Başiskele Belediyesi, hizmet içi eğitimler ile personellerini bilinçlendirmeye devam ediyor.

 

Yeniköy Ahmet Özel Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen hizmet içi eğitimde Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp ve atık maddeler hakkında bilgilendirildi.

 

Hayat boyu öğrenme programı kapsamında Başiskele İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile uzman eğitmenler tarafından eğitim verildi.

 

Çevre Mühendisi Ahu Uğurlu Galip ve İş Güvenliği Uzmanı Ayşe Saral tarafından verilen eğitime yaklaşık 50 personel katılım sağladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen eğitim yaklaşık 2 saat sürdü.

 

42 kişinin katılım sağladığı eğitim sonunda temizlik işleri personelleri gün boyunca gerçekleştirdikleri atıklarla karşı karşıya kalma durumlarında ne gibi tehlikeli maddelerle karşılaşabileceği ve bunu nasıl ayırt edebileceği, gördüğünde nasıl bir yol izleyeceği konularda bilgi edindiler. Eğitim sonunda soru cevap şeklinde de personeller merak ettikleri konulara cevap bulma şansı edindiler. Hayat boyu öğrenme programı kapsamında Başiskele Belediyesi güzel işleri kente katan en önemli kaynak personellerine hizmet içi eğitimlerinin devam edeceğini söyledi.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım